بازدید یا نقل مکان به کشور مورد نظر شما با توجه به جنبههای مالی آسان نیست. هزینه زندگی در مقیاس بالایی در نوسان است. انتخاب یک کشور برای زندگی یک تصمیم دشوار است. اما تحقیق مناسب در مورد مکان جابهجایی میتواند به شما در تصمیمگیری بهتر در هنگام انتخاب کشور کمک کند. بیایید دریابیم که گرانترین کشورهای جهان کدام اند؟
لیست به روز شده گرانترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴ کدام:است؟
- سوئیس
- نروژ
- ایسلند
- دانمارک
- سنگاپور
- لوکزامبورگ
- هنگ کنگ
- استرالیا
- سوئد
- هلند
- فنلاند
- فرانسه
- ایالات متحده آمریکا
- ژاپن
- انگلستان
فهرست بالا ۱۵کشور برتر جهان را بر اساس منابع مختلف مانند بانک جهانی، فوربس و Numbeo نشان میدهد. این رتبهبندیها با شاخص هزینه زندگی تعیین میشوند که عواملی مانند مسکن، حملونقل و قیمت مواد غذایی را در نظر میگیرد.
۱۵ کشور گران کشور جهان در سال ۲۰۲۴
هزینه زندگی عاملی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت. حفظ سبک زندگی متوسط، اساسی و ضروری است. مایحتاج قرار نیست باری روی جیب باشد. اما در عین حال، کشورهایی وجود دارند که حفظ سبک زندگی متوسط در آنها آسان نیست. این وبلاگ در مورد ۱۵ کشور برتر جهان و جنبههای آن صحبت خواهد کرد.
۱. سوئیس
مناظر مثال زدنی و استاندارد زندگی این کشور این کشور را به کشوری خاص تبدیل کرده. دارای بهترین کیفیت آموزش و سایر امکانات اولیه است. هزینه زندگی برای یک فرد Fr. ۱,۵۳۹,۴ و برای یک خانواده چهار نفره، Fr. ۵,۶۳۸. این کشور نه تنها در لیست گرانترین کشورهای جهان است بلکه یکی از محبوبترین مقاصد است. این کشور دارای بهترین زیرساختها، سیستم آموزشی و امکانات بهداشتی است. این کشور دارای اقتصاد با ثبات و ثبات سیاسی است که باعث میشود کشور به کشوری توسعه یافته و در بین ۱۰کشور گران قیمت جهان تبدیل شود. سوئیس در واقع گزینه خوبی برای تغییر مکان است. در عین حال، این کشور گرانترین کشور جهان برای زندگی است.
میانگین اجاره: ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ فرانک در ماه (بسته به شهر بسیار متفاوت است)
هزینه مواد غذایی: بالا. یک قبض مواد غذایی اولیه برای یک خانواده میتواند حدود ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ فرانک در ماه باشد.
هزینه حمل و نقل: گذرنامه ماهیانه حمل و نقل عمومی: ۷۰_۱۰۰ فرانک.
هزینههای مراقبتهای بهداشتی: بیمه درمانی اجباری. میانگین حق بیمه متفاوت است، اما میتواند ۵۰۰_۳۰۰ فرانک در ماه باشد.
شاخص هزینه زندگی: تقریباً ۱۳۰_۱۴۰.
۲. نروژ
نروژ یکی از محبوبترین مقاصد برای مردم در سراسر جهان، بهویژه برای هندیهاست. این کشور دارای پایدارترین اقتصاد و محیط امن و مطمئن برای زندگیست. این کشور دارای کوهها و مناظر زیباست که آن را به بهترین مقصد گردشگری و مکانی برای اقامت تبدیل کرده است.
میانگین هزینه مسکن ماهانه حدود ۹۵۲دلار است. هزینههای دیگری مانند مراقبتهای بهداشتی، مواد غذایی و چندین دلیل دیگر دلایلی هستند که این کشور را به یکی از گرانترین کشورهای جهان تبدیل میکنند.
میانگین اجاره: ۱۰۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ کرون در ماه (بسته به مکان متفاوت است)
هزینه خواربار: میانگین صورتحساب ماهانه خواربار فروشی حدود ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰کرون.
هزینههای حمل و نقل: گذرنامه ماهیانه حمل و نقل عمومی: ۷۰۰ تا ۱۰۰۰کرون.
هزینههای مراقبتهای بهداشتی: مراقبتهای بهداشتی عمومی به شدت یارانه می شود. هزینه بیمه خصوصی ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کرون در ماه است.
شاخص هزینه زندگی: تقریباً ۱۲۰_۱۱۰
۳. ایسلند
مناظر این کشور با یخچالهای طبیعی و آبشارهای زیبا، این کشور را به زیباترین و مطلوبترین مقصد تبدیل کرده است. حفظ سبک زندگی این کشور اروپایی شمالی یک سوال گران است. هزینه زندگی برای یک فرد ۱۷۲۰۸۷کرون و برای یک خانواده چهار نفره ۶۳۵۴۵۰کرون است.
ایسلند نیز در میان ۱۰ کشور گران قیمت جهان قرار دارد. دلیل اصلی کشور گرانقیمت، هزینه مدیریت نیازهای اساسی است. این بدان معناست که هزینه مسکن، مواد غذایی و مراقبتهای بهداشتی در کشور بسیار گران است.
میانگین اجاره: ۱۸۰۰۰۰-۲۵۰۰۰۰۰ در ماه (به طور قابل توجهی بسته به مکان متفاوت است)
هزینه خواربار: به دلیل هزینههای واردات، متوسط صورتحساب ماهانه خواربار حدود ۶۰۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰ است.
هزینههای حمل و نقل: گذرنامه ماهیانه حمل و نقل عمومی: ۱۲۰۰۰-۱۵۰۰۰.
هزینههای مراقبتهای بهداشتی: مراقبتهای بهداشتی عمومی عمدتا رایگان است. بیمه خصوصی میتواند ۱۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰در ماه هزینه داشته باشد.
شاخص هزینه زندگی: تقریباً ۱۴۰_۱۳۰
۴.دانمارک
دانمارک یک سیستم رفاهی قوی و استانداردهای زندگی بالا ارائه میدهد که با کیفیت زندگی خود ساکنان را جذب میکند. میانگین اجاره ماهانه از ۸۰۰۰ کرون تا ۱۲۰۰۰ کرون است که نشاندهنده هزینه بالای مسکن آن است. مراقبتهای بهداشتی از بودجه عمومی تأمین میشود، اما بیمه خصوصی به هزینهها میافزاید. مواد غذایی و حمل و نقل نیز نسبتاً گران هستند و به شهرت دانمارک به عنوان یکی از پرهزینهترین کشورها برای زندگی کمک میکنند.
میانگین اجاره: ۸۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ کرون در ماه (بسته به شهر متفاوت است)
هزینه مواد غذایی: بالا. متوسط صورتحساب ماهانه مواد غذایی حدود ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کرون است.
هزینه حمل و نقل: گذرنامه ماهیانه حمل و نقل عمومی: ۴۰۰_۷۰۰
هزینههای مراقبتهای بهداشتی: مراقبتهای بهداشتی عمومی رایگان است. بیمه خصوصی میتواند ۵۰۰ تا ۱۰۰۰کرون در ماه هزینه داشته باشد.
شاخص هزینه زندگی: تقریباً ۱۲۰_۱۳.
۵. سنگاپور
سنگاپور در رتبه هفتم گرانترین کشورهای جهان قرار دارد. این کشور به دلیل زیرساختهای کلاس جهانی و بهترین امکانات آموزشی و مراقبتهای بهداشتی مشهور است. از این رو، بهترین محیط قیمتی دارد. هزینه زندگی در این کشور ۱۵۴۶ دلار سنگاپور برای افراد و ۵۵۸۵ دلار سنگاپور است.
بالاترین نرخ حمل و نقل، مواد غذایی و سایر نیازهای اساسی کشور عواملیست که در تبدیل شدن این کشور به هفتمین کشور گران قیمت جهان برای زندگی نقش دارد.
میانگین اجاره: ۲۰۰۰-۴۰۰۰در ماه (به طور گسترده بسته به مکان متفاوت است)
هزینه مواد غذایی: متوسط تا زیاد. متوسط قبض مواد غذایی ماهانه حدود ۸۰۰_۵۰۰.
هزینه حمل و نقل: گذرنامه ماهیانه حمل و نقل عمومی: ۱۲۰_۹۰
هزینههای مراقبتهای بهداشتی: به مراقبتهای بهداشتی عمومی یارانه پرداخت میشود. بیمه خصوصی میتواند ۲۰۰_۱۰۰ در ماه هزینه داشته باشد.
شاخص هزینه زندگی: تقریباً ۱۰۰_۹۰.