هیچیک از ما آرزوی موفق بودن را انکار نمیکند. هر کارآفرینی دوست دارد با برندش موفقیت، ثروت و احترام را تجربه کند. در این یادداشت پنج برند گرانقیمت دنیا را بزای شما لیست کردهایم. فقط به خاطر داشته باشید فهرست بهترتیب صعودی گردآوری شده. رهبر رتبه در پایان است.
سامسونگ، ۹۹.۴میلیارد دلار
شاید ندانید اما این شرکت کره جنوبی در همه چیز -ساختوساز، نفت، حتی تولید خودرو- درگیر است. بله! در همه چیزاما به دلیل وسایل الکترونیکی خود شناخته شده است: گجتهای سامسونگ رقبای قابل توجه محصولات اپل است.
سامسونگ مالک چندین شرکت تابعه و زیرمجموعه در صنایع مختلف است که برای نمونه میتوان به سامسونگ الکترونیکس، سامسونگ لایف، سامسونگ فایر، صنایع سنگین سامسونگ، سامسونگ موتورز، سامسونگ سیاندتی و سامسونگ فری اشاره کرد.
گوگل، ۳۰۸ میلیارد دلار
غول اینترنتی که توسط لری پیج و سرگئی برین روسی سابق تأسیس شد، قبل از هر چیز یک موتور جستجو است. گوگل هر روز یک میلیارد جستجو را پردازش میکند. یک عدد باورنکردنی! کسبوکار گوگل با وجود شکایتها و ادعاهای دخالت در حریم خصوصی کاربران در حال رشد است. چه کسی میتواند ادعا کند دستکم در روز یکبار به گوگل سر نمیزند؟
آمازون، ۳۳۳ میلیارد دلار
آمازون که بهعنوان یک کتابفروشی آنلاین شروع به کار کرد، اکنون پلتفرم برتر برای فروش آنلاین همه چیز است. علاوه بر این، آمازون کتاب منتشر کرده یا سریالهای تلویزیونی و ابزار تولید میکند. مؤسس این شرکت، جف بزوس، مرتباً به عنوان ثروتمندترین مرد جهان ظاهر شده است. او در حال حاضر ۱۵۰ میلیارد دلار در حسابهای خود دارد.
مایکروسافت ۳۴۰ میلیارد دلار
زاده فکر بیل گیتس در سال آینده ۵۰ ساله خواهد شد و تجارت همچنان قوی است. در طول سال گذشته، نام تجاری مایکروسافت ۱۴ درصد رشد قیمت داشته است، این یک جهش بسیار جدی است. مایکروسافت سیستم ویندوز، برنامه مایکروسافت آفیس، کنسول بازی ایکسباکس و بسیاری موارد دیگر است.
مایکروسافت یا میکروسافت در سال ۲۰۱۶، رتبه نخست در فهرست بزرگترین شرکتهای نرمافزاری بود و به انتشار کتاب، تولید محصولات چندرسانهای و ارائه خدمات پست الکترونیکی نیز میپردازد.
اپل، ۵۱۶ میلیارد دلار
رهبر این لیست در سال گذشته تنها ۴ درصد کسب کرده است، اما او در حال حاضر خوب است. نیم تریلیون -چنین مقیاسی فراتر از باور است. در اوایل دهه ۲۰۱۰_۲۰۰۰، اپل انقلابی به وجود آورد- نشان داد که ابزارها میتواند شیک، ساده و قابل اعتماد باشد. مرگ بنیانگذار اپل استیو جابز باعث افت این برند شد؟ نه. نرمافزار، گجت، تولید کارتون و سریالهای تلویزیونی – اپل امروزه در همه جا حضور دارد.